skalasz1 3 Posted February 25, 2009 Nowe amplitunery kina domowego od Yamahy pojawily sie na amerykanskiej stronie tego producenta( www.yamaha.com ). Posiadaja w numerze modelu cyfre 5 na koncu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Erikos 0 Posted February 25, 2009 Tak pojawiło się kilka modeli. Pierwsze co rzuciło mi się na oczy w specyfikacji modelu RX-V765 to: - HDMI Pass-through - HDMI CEC functionality Quote Share this post Link to post Share on other sites
gyny 0 Posted March 2, 2009 Tak pojawiło się kilka modeli.Pierwsze co rzuciło mi się na oczy w specyfikacji modelu RX-V765 to: - HDMI Pass-through - HDMI CEC functionality dałem zapytanie do audioklanukiedy w polsce ciekawe co odpisza (ale napewno najpierw będą sie starać sprzedawać starsze modele ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aimar 0 Posted March 2, 2009 Tak pojawiło się kilka modeli.Pierwsze co rzuciło mi się na oczy w specyfikacji modelu RX-V765 to: - HDMI Pass-through - HDMI CEC functionality czy mozesz wytlumaczyc co to za nowinki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gyny 0 Posted March 3, 2009 dałem zapytanie do audioklanukiedy w polsce ciekawe co odpisza (ale napewno najpierw będą sie starać sprzedawać starsze modele )i otrzymałem odp .Na chwilę obecną ciężko nam podać konkretny termin wprowadzenia urządzeń Yamaha z serii xx5. Napewno stosowna informacja pojawi się na naszej stronie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Erikos 0 Posted March 3, 2009 czy mozesz wytlumaczyc co to za nowinki? - HDMI Pass-through - HDMI CEC Nowinki to już może i żadne ale w amplitunerach Yamahy jednak się przydadzą. Quote Share this post Link to post Share on other sites