Murek 0 Posted February 22, 2009 Prosze o pomoc bo mnie juz glowa boli: - cena < 6000 - odleglosc - 2,5 do 3m - ogladam filmy, TV - planuje podlaczyc UPC HD - nie ogladam sportu, nie gram na konsoli - mam troche plyt DVD, planuje kupic BR - boje sie wpadek w stylu "clouding" - jestem nienaturalnie zwiazany z SONY ale mozna to zmienic - fajnie byloby tez pokazywac fotki na TV - dobry kolor jest dla mnie wazny Bede bardzo wdzieczny za przemyslane podpowiedzi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 22, 2009 Dziś w wawie MM jest promocja na 46" samsunga (sprzedaż bvez vat) i tu akurat faktycznie są tańsi niz ceneo.pl. Ściągnij sobie gazetkę. Konkretnie model 656a za 4507zł. Autorus Quote Share this post Link to post Share on other sites
farfal 0 Posted February 24, 2009 W tej samej gazetce (prawdopodobnie) znajdziesz też 46 calowego sony V4000 za 3699 czy podobnie. Fajna promocja zarówno ta jak i ta wskazana przez autorusa. ps nie wiem czy ta promocja byłą jednodniowa (ja widziałem ofertę w piątek albo sobotę), ale chodzi mi o tą "bez vatu" Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarcoGrando 0 Posted March 3, 2009 Niby tak, ale jak ma się już 6 tys budżetu to dobrze jest je wykorzystać w pełni jeśli ma się taką możliwość. autorus faktycznie ciekawa oferta, ale mała uwaga o ile się orientuje to taniej o vat, a nie bez vatu który tak czy siak musi być zawarty w cenie Quote Share this post Link to post Share on other sites