vvodnik 0 Posted February 18, 2009 Witam Mam nadzieję że nie powtarzam tematu jeśli tak by się zdarzyło to bardzo przepraszam i proszę o ewentualne podesłanie linków do poruszanego już wcześniej tematu. Mam DM800 i czasami zdarza mi się nagrać jakiś film na dysku. Mam również Playstation 3 Ciekawsze rzeczy przenoszę z DM800 na płyty w oryginale postaci tj w pliku z rozszerzeniem .ts Zdarza mi się dość często zarejestrować coś na DM800 nie dość precyzyjnie z reklamą lub dwa filmy jednocześnie. Obsługa (edycja) zarejestrowanych rzeczy w DM800 wydaje mi się być mało przyjazna dla użytkownika. Proszę o podpowiedz czy znacie Państwo jakieś programy umożliwiające sprawną edycję (wycinanie fragmentów i rozcinanie na dwie niezależne części) skopiowanych plików z DM800 Najlepiej gdyby to był program darmowy ale niekoniecznie. I drugie pytanie Pliki .ts przeniesione na płyty najczęściej DVD dwu warstwowe bardzo długo wczytują się do Playstation 3, czy to zależy od jakości płyty (czy macie państwo jakieś doświadczenia) ========== Pozdrawiam Zdzisław Quote Share this post Link to post Share on other sites