Navers 0 Posted February 12, 2009 Zamierzam kupić Panasonica DMP-BD35 do swojej plazmy (Panasonic TH-42 PZ 85). Czy ten model może odtwarzać jakieś pliki w jakości HD (słyszałem, że są divixy w jakości HD, może nie pełnej, ale napewno lepszej niż DVD)? Nie chodzi mi oczywiście o Blue Ray, ale o różne skonwertowane kopie zapasowe ;-). A nie chce podłączać komputera pod telewizor :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Navers 0 Posted February 15, 2009 Naprawde nikt na tym forum nie ma pojęcia o odtwarzaczach Blue Ray??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 marcus64 1 Posted February 15, 2009 Naprawde nikt na tym forum nie ma pojęcia o odtwarzaczach Blue Ray??? Jako takie pojęcie mamy. Przeczytaj dokładnie to co jest nad Twoim pierwszym postem, szczególnie zdanie na czerwono i to poniżej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zamierzam kupić Panasonica DMP-BD35 do swojej plazmy (Panasonic TH-42 PZ 85).
Czy ten model może odtwarzać jakieś pliki w jakości HD (słyszałem, że są divixy w jakości HD, może nie pełnej, ale napewno lepszej niż DVD)?
Nie chodzi mi oczywiście o Blue Ray, ale o różne skonwertowane kopie zapasowe ;-). A nie chce podłączać komputera pod telewizor :-)