posiadam dekoder Philips DSR 9005 kupiony specjalnie pod kanały HD w Cyfrze+.Niestety egzemplarz pochodzi z Niemiec i jest dedykowany do platformy Premiere, po włożeniu karty Cyfry+ nie widzi jej. Dlatego dokupiłem moduł Aston Crypt 2.20 ( z najnowszym oprogramowaniem) i po jego włożeniu dekoder orientuje się że jest coś w gnieździe CI ale nie wie co dokładnie ( w menu nie wyświetla żadnej nazwy modułu, sprawdzane na dwóch egzemplarzach modółów i dalej to samo).Po włożeniu modułu można ściągnąć kanały które są na platformie Cyfry ale widzi tylko niepłatne czyli z polskich programów można rozkoszować się "Zakupami Mango" i to wszystko Jeszcze dodam, że nie mam nowego oprogramowania do tego dekodera, zainstalowane pochodzi z połowy 2006 roku.
Proszę o pomoc co można zrobić aby widział programy z Cyfry+ :)
ps.Karta Cyfry jest oryginalna na innych dekoderach działa.
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Witam Wszystkich
posiadam dekoder Philips DSR 9005 kupiony specjalnie pod kanały HD w Cyfrze+.Niestety egzemplarz pochodzi z Niemiec i jest dedykowany do platformy Premiere, po włożeniu karty Cyfry+ nie widzi jej. Dlatego dokupiłem moduł Aston Crypt 2.20 ( z najnowszym oprogramowaniem) i po jego włożeniu dekoder orientuje się że jest coś w gnieździe CI ale nie wie co dokładnie ( w menu nie wyświetla żadnej nazwy modułu, sprawdzane na dwóch egzemplarzach modółów i dalej to samo).Po włożeniu modułu można ściągnąć kanały które są na platformie Cyfry ale widzi tylko niepłatne czyli z polskich programów można rozkoszować się "Zakupami Mango" i to wszystko
Jeszcze dodam, że nie mam nowego oprogramowania do tego dekodera, zainstalowane pochodzi z połowy 2006 roku.
Proszę o pomoc co można zrobić aby widział programy z Cyfry+
:) 
ps.Karta Cyfry jest oryginalna
na innych dekoderach działa.