autorus 11 Posted February 10, 2009 Wiec uruchomiłem 7.1 na onkyo 906. Test wyszedł ok. Ale... włączyłem płytke 5.1 i tu zaskoczenie, zamiast muzyka pójść z tylnych głośników, poszła z bocznych. Spodziewałem sie czegos zupełnie innego. Jak jest u was? Autorus Quote Share this post Link to post Share on other sites
J-B 0 Posted February 10, 2009 Całkiem normalne zachowanie, bo głośniki surround są to głośniki boczne a nie tylne Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Oldboy- 7 Posted February 10, 2009 he,he,też mnie to kiedyś zdziwiło,ale wszystko jest ok... jak oglądam filmy 5.1 to i tak przełączam na 7.1,fajny efekt jest wtedy,sprawdz sobie... pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 10, 2009 he,he,też mnie to kiedyś zdziwiło,ale wszystko jest ok...jak oglądam filmy 5.1 to i tak przełączam na 7.1,fajny efekt jest wtedy,sprawdz sobie... pozdrawiam Widzę ze człowiek uczy się cały czas. Jak to sie przełącza? Autorus Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOmeKK 2 Posted February 10, 2009 Ponieważ mam duże głośniki jako fronty, 2 szt. podłączyłem jako typ "presence" do yamahy (z przodu za frontami - czyli razem takie 9.1 ), czy kiedykolwiek mieliście jakiś film z efektem "presence'? - u mnie one milczą. Pozdr. Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 10, 2009 Już sobie poradziłem, gra wszystko ładnie Zaczynam coraz bardzie lubić onkyo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deimos 942 Posted February 10, 2009 No i ładnie jesteś na nim do przodu, patrząc na dzisiejsze ceny. Szkoda, że je tak szybko sprzedałem Pozdrawiam szczęśliwca. Quote Share this post Link to post Share on other sites