thom1992 0 Posted February 8, 2009 Mam film HD na komputerze . Chcę podłączyć komputer do LCD 37 cali hd ready i cieszyć się możliwie największą jakością uzyskaną Komp ma 2x 2.21 Ghz i Gf 9600GT więc wytrzyma . Jekie przejściówki trzeba kupić , czy kompa podłączyć przez kabel HDMI ? Pomóżcie. To mój pierwszy film HD i chcę zobaczyć te efekty Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fa1ce 5 Posted February 8, 2009 (edited) Zapewne karta ma wejście DVI to wystarczy ci ten kabel HDMI-DVI.Jak karta ma wejście HDMI to kup kabel HDMI Pozdrawiam Edited February 8, 2009 by Diablos Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted February 8, 2009 Karta ma "wyjścia" HDready - to mogą być jaja z ustawieniem poprawnej współpracy, no ale zobaczymy co kolega osiągnie, bo nie wszystkie TV przyjmują 1080p z kompa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
thom1992 0 Posted February 8, 2009 Okej.Zapomniałem dodać że ten film to 720p Zatem wszystko powinno być okej . Dzięki za pomoc . Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites