sergio213 0 Posted February 6, 2009 W dalszym ciagu HD DVD jest w sprzedarzy ...a raczej wyprzedarzy. Ceny jednak sa bardzo atrakcyjne tym bardziej ze HDDVD player odtwarza zwykle DVD i moze byc urzywany jako drugi DVD-ROM w naszym PC poprzez lacze USB. Tym razem oferta z FRYS.COM http://shop3.frys.com/product/5837863 za 54.99$ plus koszty wysylki dostajemy: XBOX 360 HD DVD Player with 7 Movies Bundle Includes: HD DVD-Player Universal Media Remote King Kong The Movie HD The Bourne Supremacy HD The Bourne Identity HD Van Helsing Pitch Black Smokin' Aces Army of Darkness Oferta wazna tylko dzis, ale pewnie beda podobne az do wyczerpania magazynu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
macias 0 Posted February 6, 2009 Jak dla mnie to wyglada ze (when purchased between 02/06/2009 and 02/12/2009) jeszcze pare dni. Mam pytanie, da sie ten sprzet podlaczyc do TV w jakis sposob? Czy tylko do xboxa? Co z pecetem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cffan 0 Posted February 6, 2009 Co z pecetem? Do PC da rade, sam tak mam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paw 0 Posted February 6, 2009 oficerowie w Łodzkim mediamarkt 19zł kosztują. Quote Share this post Link to post Share on other sites