Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'shaphi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum News
    • News
    • Informacje prasowe
    • Targi IFA w Berlinie
    • CES - Consumer Electronics Show
    • Targi ISE w Amsterdamie
    • Targi ES w Warszawie
    • Konferencje prasowe producentów
    • Patronat medialny
    • Wywiady
  • Wstęp
    • Forum testowe
  • Blog
    • Blogi
  • Technologia HDTV
    • HD-Pedia
    • Co kupić i gdzie?
    • Pomoc techniczna
    • Okablowanie
    • Ogólnie o HDTV
    • Kupie/Sprzedam/Zamienie
    • Domowe pokoje kinowe
    • HARDCORE HD
    • Kamery HD
    • Mobile HD
    • In english, any questions? Write here.
  • Wyświetlacze HDTV
    • LCD LED
    • Plazma
    • Projektory HD
    • Systemy operacyjne w TV
    • Telewizja 3D
    • CRT
    • Tylna projekcja
    • Kalibracja ekranów
    • SED
    • OLED
  • Blu-ray & HD DVD & DVD
  • Odtwarzacze sieciowe HDTV
  • Komputery PC HD
  • Audio - Dźwięk HD
  • DVB - Telewizja cyfrowa
  • Platforma satelitarna nc+
  • Platforma satelitarna n
  • Platforma satelitarna Cyfra+
  • Platforma satelitarna Cyfrowy Polsat
  • Konsole
  • Redakcja HDTVPolska

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Interests

Found 1 result

  1. Cześć. Mam dość nietypowy problem. Kiedy podłączam telewizor do sieci, to udaje mi się to zrobić. Wyskakuje informacja, że udało się połączyć telewizor z internetem. No i tu jest pojawia się zagwostka - z jednej strony jest on podłączony, co widać w ustawieniach sieci i w lewym dolnym rogu paska, kiedy wybieram "Sieć", z drugiej zaś, kiedy wybiorę "Sprawdź sieć", wyskakuje informacja, że nie jest podłączony do routera, albo jest jest podłączony do routera, ale router nie jest połączony do internetu, co jest nieprawdą, bo wówczas mogę korzystać z WiFi na innych urządzeniach. W efekcie, kiedy włączam chociażby aplikację CDA, ale i inne aplikacje, wyskakuje mi informacja o łączeniu, które finalnie nie następuje i ponownie muszę wybrać w źródłach HDMI, żeby leciały mi kanały TV. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu, to prosiłbym o pomoc. Dodam też, że internet mam z Vectry.
×
×
  • Create New...