Witaj na HDTV Centrum Polska
![]() |
WITAJ GOŚCIU, ZAREJESTRUJ SIĘ ABY USUNĄĆ TĄ WIADOMOŚĆ! Witamy na największym w Polsce forum o tematyce hdtv: HDTVPOLSKA.COM Aby uczestniczyć aktywnie w działalności forum tzn. czytać i zakładać nowe tematy, pisać posty, mieć dostęp do wielu ciekawych działów niedostępnych dla gości należy się Zarejestrować co trwa krótką chwilę. Proces jest szybki i bardzo intuicyjny.
Od 2006 roku na forum zarejestrowało się przeszło 140.000 osób a miesięcznie czyta nas ponad 100 000 użytkowników. Jest zatem duża szansa, że dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie., Zarejestruj się teraz lub Zaloguj na forum. Na forum HDTVPOLSKA.COM znajdziesz tak ciekawe tematy jak:
|
Guest Message by DevFuse
Moduł AstonCrypt v.2.25
Rozpoczęte przez Ernet, 06 lut 2012, 18:39
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 06 luty 2012 - 21:37
Ernet, o 06 luty 2012 - 18:39, powiedział:
Witam, mam do sprzedania Moduł AstonCrypt 2.25. Stan fabryczny.
Doskonały dla kart i programów SD i HD Cyfry+ dla cyfrowych odbiorników HD.
Cena nowego, to ok.330 zł. Ja sprzedaję za 270zł.
Sprzedaję,bo przeszedłem do telewizji N.
Doskonały dla kart i programów SD i HD Cyfry+ dla cyfrowych odbiorników HD.
Cena nowego, to ok.330 zł. Ja sprzedaję za 270zł.
Sprzedaję,bo przeszedłem do telewizji N.
Popatrz za ile jest nowiutki moduł C+ i porównaj do swojej ceny. Wiem że frajerów nie sieją ale może poszukaj ich sobie raczej na alledrogo.
Wiem, wiem, Twój jest CI, nowy jest CI+ ale z kanałami z któregoś transpondera na tym Astonie były kłopoty.
Pozdro
Edytowany przez pmcomp, 06 luty 2012 - 21:38.
pmcomp
SPRZEDAM: płytę B-110 Popcorn z pilotem i odbiornikiem IR - 150,- zł
SPRZEDAM: 3szt HDD WD 1TB SATA - 800,- zł
SPRZEDAM: 1szt HDD Seagate 750GB ATA (IDE) - 350,- zł
SPRZEDAM: Harry Potter blu-ray 3D cz.1+2 (PL) - 100,- zł
SPRZEDAM: pamięć 2 x 2GB do iMac, MacBook, 1333 MHz, oryginał, Samsung - 130,- zł
Mam potrzebę przegrać płytę vinylową na format cyfrowy 24bit/96Khz albo wyżej. Czy ktoś wie gdzie i jak można coś takiego zrobić?
(HD-klamoty i ... koty)
(BD - 239)
(HD DVD - 86)
(koty - 3)
(piloty - dużo ... za dużo ... choć już zakupiłem Harmony One)
SPRZEDAM: pamięć 2 x 2GB do iMac, MacBook, 1333 MHz, oryginał, Samsung - 130,- zł
Mam potrzebę przegrać płytę vinylową na format cyfrowy 24bit/96Khz albo wyżej. Czy ktoś wie gdzie i jak można coś takiego zrobić?
(HD-klamoty i ... koty)
(BD - 239)
(HD DVD - 86)
(koty - 3)
Napisany 08 luty 2012 - 09:06
A skąd u ciebie tyle agresji ? Swoją ofertę kieruję nie do ciebie tylko do osób zainteresowanych TYM modułem, które
dokładnie wiedzą, co chcą kupic. Sugeruje poczytanie na forach o modułach Cyfry.
PS. Też mam Harmony One.Rewelacja. Dlatego nie sprzedaje,choc jest w stanie idealnym ;-)
dokładnie wiedzą, co chcą kupic. Sugeruje poczytanie na forach o modułach Cyfry.
PS. Też mam Harmony One.Rewelacja. Dlatego nie sprzedaje,choc jest w stanie idealnym ;-)
Edytowany przez Ernet, 08 luty 2012 - 09:08.
Napisany 08 luty 2012 - 19:58
Ernet, o 08 luty 2012 - 09:06, powiedział:
A skąd u ciebie tyle agresji ? Swoją ofertę kieruję nie do ciebie tylko do osób zainteresowanych TYM modułem, które
Agresji ... nieeee ... raczej "szoku" czy wstrząsu bo cena raczej z sufitu moim zdaniem. To raczej nie jest biały kruk czy "klocek" kolekcjonerski.
PS. jakoś tego Harmony rzadko uzywam.
Pozdro
Edytowany przez pmcomp, 08 luty 2012 - 19:59.
pmcomp
(HD-klamoty i ... koty)
(BD - 239)
(HD DVD - 86)
(koty - 3)
(HD-klamoty i ... koty)
(BD - 239)
(HD DVD - 86)
(koty - 3)
Dodaj odpowiedź
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników