Skocz do zawartości

Miejsce na twoją reklamę
kontakt:
biuro(at)hdtvpolska.com

Witaj na HDTV Centrum Polska

WITAJ GOŚCIU, ZAREJESTRUJ SIĘ ABY USUNĄĆ TĄ WIADOMOŚĆ!

Witamy na największym w Polsce forum o tematyce hdtv: HDTVPOLSKA.COM Aby uczestniczyć aktywnie w działalności forum tzn. czytać i zakładać nowe tematy, pisać posty, mieć dostęp do wielu ciekawych działów niedostępnych dla gości należy się Zarejestrować co trwa krótką chwilę. Proces jest szybki i bardzo intuicyjny.

Od 2006 roku na forum zarejestrowało się przeszło 140.000 osób a miesięcznie czyta nas ponad 100 000 użytkowników.

Jest zatem duża szansa, że dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie., Zarejestruj się teraz lub Zaloguj na forum. Na forum HDTVPOLSKA.COM znajdziesz tak ciekawe tematy jak:

• Pierwsze w Polsce a nawet na świecie testy najnowszych odtwarzaczy
      Blu-ray, HD DVD oraz HD VMD
  • Testy najnowszych modeli telewizorów LCD, Plazm oraz Projektorów HD
  • Unikalne w Polsce, profesjonalne testy najnowszych filmów na nośnikach
      Blu-ray i HD DVD (polskie i zagraniczne wersje)
  • HDTVPolska.com to jedyne polskie centrum odtwarzaczy sieciowych HD takich
      jak Dune czy Popcorn Hour (jedyne forum w Polsce na temat tego odtwarzacza)
  • Najwięcej informacji na temat kodowania filmów w HD (MPEG2, MPEG4 (h.264) ) - dodawanie
    napisów, polskiego lektora itp
  • Najwięcej informacji w kraju na temat telewizji nowej generacji n - Pierwszy w internecie test nbox HDTV czyli dekodera n!
  • Testy najnowszych dekoderów satelitarnych platform cyfrowych oraz firm
      zewnętrznych takich jak TechniSat
  • Fora poświęcone telewizji naziemnej (DVB-T HD), kablowej (kablówki HD)
      oraz satelitarnej (n HDTV, Cyfrowy Polsat HD, Cyfra+ HD)
  • Będziesz mógł nabyć koszulki naszego forum i być widocznym HD-Maniakiem w każdym miejscu
  • Dowiedzieć się wszystkiego co dotyczy technologii HD czyli technologii wysokiej rozdzielczości
Po zarejestrowaniu się na forum zapraszamy do zbadania Panelu nawigacja z lewej strony.
Guest Message by DevFuse

TechniStar S2 - Pierwszy w Polsce dekoder z CI+ do Cyfry+

5 odpowiedzi na ten temat

#1 Gmeru

Gmeru

HD

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10614 postów

Napisany 06 luty 2012 - 14:13

NewsNowy dekoder satelitarny TechniStar S2 od niemieckiego producenta TechniSat jest już dostępny w sprzedaży. TechniStar S2 umożliwia odbiór programów telewizyjnych HD i SD oraz stacji radiowych. Podobnie jak jego poprzednik TechniStar S1, model TechniStar S2 został zaprojektowany z myślą o maksymalnej wygodzie użytkowania oraz wyposażony w wiele multimedialnych funkcji. Wszystko to sprawia, że oglądanie telewizji z nowym TechniStar S2 to prawdziwa przyjemność.

TechniStar S2 – sposób na świetną rozrywkę

Cyfrowy dekoder satelitarny TechniStar S2 marki TechniSat to doskonały produkt dla wszystkich fanów telewizji, którzy cenią innowacyjne funkcje multimedialne i chcą mieć do nich łatwy i szybki dostęp.  Odbiór kanałów TV w jakości SD oraz HD, jak również radia przez satelitę, to dopiero początek możliwości tego innowacyjengo dekodera. TechniStar S2 można w kilka sekund zmienić w nagrywarkę video. Wystarczy podłączyć zewnętrzny dysk lub pendrive do wejścia USB 2.0 dekodera. Nagrywanie programu można rozpocząć w każdej chwili, przez naciśnięcie jednego przycisku na pilocie. Dodatkowo dzięki funkcji Timeshift, nagrania można odtworzyć, jeszcze przed zakończeniem ich nagrywania. Teraz to użytkownik sam decyduje kiedy obejrzeć swoje ulubione programy i ma swobodę zarządzania swoim czasem.

Dodany obrazek

Nieograniczony wybór kanałów

Z TechniStar S2 mamy również łatwy dostęp do programów płatnych platform takich jak: Cyfra+, n HD na kartę, telewizja na kartę, MTV Unlimited, HD+ oraz Sky, wystarczy odpowiedni moduł CI i/lub karta abonencka. Naturalnie z TechniStar S2 użytkownicy mają dostęp do tysięcy bezpłatnych kanałów, zarówno z Polski, jak i z całego Świata.

Wszystkie funkcje dekodera są proste i przyjemne w obsłudze, nie potrzebna jest zaawansowane wiedza techniczna. Przejrzyste menu i intuicyjna nawigacja dekodera sprawiają, że jest on wygodny w obsłudze. Nawet proces pierwszej instalacji jest dziecinnie prosty dzięki asystentowi instalacji AutoInstall.

3 lata gwarancji

Cyfrowy dekoder TechniStar S2 jest produktem najwyższej jakości, na który niemiecki producent oferuje gratis 3 lata gwarancji. Wystarczy po zakupie produktu dokonać jego rejestracji gwarancyjnej na www.technisat.pl/gwarancja lub odesłać do nas formularz pocztą.

Więcej informacji na http://www.technisat...-1309955204223/

Źródło: informacja prasowa TechniSat
Moje rzeczy do sprzedania na Allegro: Fotel pod kierownicę G25
Sprzedam prawie nówka Projektor biały JVC X3 3D (100h lampa) - 9,999zł
Kuro + JVC X3 + Mocne Klipsch IV 7.1 = :D
Wbijać na Facebooka, tam zawsze najnowsze info ze strony: HDTVPolska na Facebooku
Dodany obrazek
Dodany obrazek

#2 blue_voyager

blue_voyager

720p

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 325 postów

Napisany 06 luty 2012 - 14:36

W gazetach przy takich informacjach jest dopisek "tekst sponsorowany".

#3 Gmeru

Gmeru

HD

• Admin
  • 10614 postów

Napisany 06 luty 2012 - 15:05

Ale to nie gazeta :) Tylko forum z działem news. Newsy spływają od technisata to wrzucam. Jaki masz problem?
Wbijać na Facebooka, tam zawsze najnowsze info ze strony: HDTVPolska na Facebooku
Dodany obrazek
Dodany obrazek

#4 blue_voyager

blue_voyager

720p

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 325 postów

Napisany 06 luty 2012 - 15:53

Ale dlaczego piszesz, że mam problem. Po prostu śmieszy mnie ten news bo to nic innego jak reklama ich produktu, jakby ktoś co do jednej litery przepisał ulotkę reklamową.

Ale jak Ty masz problem z wyrażaniem swojego zdania na forum przez użytkowników, to przecież możesz usunąć wpis, który nie pasuje do linii partii forum.

#5 Gmeru

Gmeru

HD

• Admin
  • 10614 postów

Napisany 06 luty 2012 - 16:28

Widocznie źle to zrozumiałem. Sorx. Z drugiej strony news jak news. Jak jest info o nowym telewizorze to w sumie newsy od firm wyglądają tam samo. Chyba trochę przesadzasz ;)
Dodany obrazek
Dodany obrazek

#6 krog

krog

DVD

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 258 postów

Napisany 13 luty 2012 - 22:54

Mam 3 pytania nie wiem czy ktos sie orientuje, czy:
Po pierwsze stosowanie CI+ nie spowoduje np. możliwości blokady otwarzania nagrać nagranych z tego Technisata na dysk twardy tylko do otwarzania na tym Technisacie?
Po drugie czy np. cyfra+ nie bedzie mogła wprowadzic ograniczen czasowych do ogladania tekigo nagrania, np. moge nagrany program oglądac przez 3 tygodnie i bay ?
Po trzecie czy np. cyfra+ nie bedzie moga wogóle ograniczyć mozliwości nagtrywania niektórych programów dla tunerów z CI+?
czy ktos orientuje się w tym, czy przesadzam ?
Bawiłem sie niedawno w domu przze 2/3 godziny Technisatem DigtIsio - kapitalny sprzęt o wręcz bajkowej jakosci obrazu, przynajmniej w porównaniu doa PacePVR.

Dodaj odpowiedź

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników