Witaj na HDTV Centrum Polska
![]() |
WITAJ GOŚCIU, ZAREJESTRUJ SIĘ ABY USUNĄĆ TĄ WIADOMOŚĆ! Witamy na największym w Polsce forum o tematyce hdtv: HDTVPOLSKA.COM Aby uczestniczyć aktywnie w działalności forum tzn. czytać i zakładać nowe tematy, pisać posty, mieć dostęp do wielu ciekawych działów niedostępnych dla gości należy się Zarejestrować co trwa krótką chwilę. Proces jest szybki i bardzo intuicyjny.
Od 2006 roku na forum zarejestrowało się przeszło 140.000 osób a miesięcznie czyta nas ponad 100 000 użytkowników. Jest zatem duża szansa, że dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie., Zarejestruj się teraz lub Zaloguj na forum. Na forum HDTVPOLSKA.COM znajdziesz tak ciekawe tematy jak:
|
Guest Message by DevFuse
SONY BDP-S1
Rozpoczęte przez pakpak, 05 lut 2012, 23:25
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 luty 2012 - 23:25
Witam wszystkich.Jestem nowym forumowiczem i jestem zielony w temacie BD i HDTV.Minęło parę ładnych lat od testu tego odtwarzacza,kawał czasu
W ostatnim czasie na aukcjach internetowych pojawiły się te "dinozaury" odtwarzaczy w bardzo atrakcyjnych cenach . Skusiłem się i klops.
Player przywieziony z Niemiec ble- ble takie tam myślę git
!!! Jak to na aukcjach ukryta niespodzianka,mianowicie REGION USA ,CANADA
Może jakieś ustawienia w menu lub jakieś tricki pilotem ?żeby ustawić poprawny region 2 .Dodam że mam identyczny player jak ten z testu .POMOCY!!!
Napisany 06 luty 2012 - 07:38
pakpak, o 05 luty 2012 - 23:25, powiedział:
Witam wszystkich.Jestem nowym forumowiczem i jestem zielony w temacie BD i HDTV.Minęło parę ładnych lat od testu tego odtwarzacza,kawał czasu
W ostatnim czasie na aukcjach internetowych pojawiły się te "dinozaury" odtwarzaczy w bardzo atrakcyjnych cenach . Skusiłem się i klops.
Player przywieziony z Niemiec ble- ble takie tam myślę git
!!! Jak to na aukcjach ukryta niespodzianka,mianowicie REGION USA ,CANADA
Może jakieś ustawienia w menu lub jakieś tricki pilotem ?żeby ustawić poprawny region 2 .Dodam że mam identyczny player jak ten z testu .POMOCY!!!
Tylko autoryzowany serwis SONY.
Jeśli powiesz że przywiozłes z USA swój odtwarzacz do Europy i teraz chcesz go tutaj uzywac to nie powinni Cie olać.
Pozdro
pmcomp
SPRZEDAM: płytę B-110 Popcorn z pilotem i odbiornikiem IR - 150,- zł
SPRZEDAM: 3szt HDD WD 1TB SATA - 800,- zł
SPRZEDAM: 1szt HDD Seagate 750GB ATA (IDE) - 350,- zł
SPRZEDAM: Harry Potter blu-ray 3D cz.1+2 (PL) - 100,- zł
SPRZEDAM: pamięć 2 x 2GB do iMac, MacBook, 1333 MHz, oryginał, Samsung - 130,- zł
Mam potrzebę przegrać płytę vinylową na format cyfrowy 24bit/96Khz albo wyżej. Czy ktoś wie gdzie i jak można coś takiego zrobić?
(HD-klamoty i ... koty)
(BD - 239)
(HD DVD - 86)
(koty - 3)
(piloty - dużo ... za dużo ... choć już zakupiłem Harmony One)
SPRZEDAM: płytę B-110 Popcorn z pilotem i odbiornikiem IR - 150,- zł
SPRZEDAM: 3szt HDD WD 1TB SATA - 800,- zł
SPRZEDAM: 1szt HDD Seagate 750GB ATA (IDE) - 350,- zł
SPRZEDAM: Harry Potter blu-ray 3D cz.1+2 (PL) - 100,- zł
SPRZEDAM: pamięć 2 x 2GB do iMac, MacBook, 1333 MHz, oryginał, Samsung - 130,- zł
Mam potrzebę przegrać płytę vinylową na format cyfrowy 24bit/96Khz albo wyżej. Czy ktoś wie gdzie i jak można coś takiego zrobić?
(HD-klamoty i ... koty)
(BD - 239)
(HD DVD - 86)
(koty - 3)
(piloty - dużo ... za dużo ... choć już zakupiłem Harmony One)
Napisany 06 luty 2012 - 08:11
Wątpię żeby serwis Sony to naprawił,ponieważ na tych odtwarzaczach z tyłu jest napisane NOT FOR SALE. Pewnie jakby to było takie łatwe to gosc by naprawił i sprzedał drożej niz 80zl
Panasonic TX-46G30,Kabel HDMI AUDIOQUEST CinemaQuest 3,Konsola zasilania Belkin PF40,PS3 80Gb,POPCORN HOUR C-200 + WD Green Power 2TB,Mediabox z nagrywarka HD UPC,Denon PMA-710 AE,Denon TU 1500 AE,Technics SL-PS 7,Avance Omega 503
Napisany 06 luty 2012 - 09:08
Kupuj płyty bez regionu i po kłopocie.
Pozdr. BoDeX ®
SPRZEDAM - Tryptyk STAR WARS TRILOGY - oryginalna grafika LucasFilm -
http://hdtvpolska.co...204#entry273204
Napisany 07 luty 2012 - 23:10
This format, to nie to samo co WRONG REGION - coś masz nie tak z płytą.
Region "0" to ciągle region.
Ty kupiłeś dla regionu "1" i kropka.
Jak cos ważnego, to przegraj płytę ze zdjęciem regionu (choćby DVDSHRINK -iem)
Region "0" to ciągle region.
Ty kupiłeś dla regionu "1" i kropka.
Jak cos ważnego, to przegraj płytę ze zdjęciem regionu (choćby DVDSHRINK -iem)
Pozdr. BoDeX ®
Dodaj odpowiedź
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników