Szukam TV ktory bedzie "naprawde" Full hd 3D a do tego dobrze radzil sobie z wyswietlaniem obrazu z PC i PS3.
Bedzie on glownie sluzyl do grania dlatego zalezy mi na niskim input lag oraz dobrych katach.
Poza graniem bedzie sluzyl w sumie tylko do ogladania filmow 3D z blu-ray LG bd670 oraz sporadycznie kanalow 3D w UPC.
Jako ze pod TV bedzie podlaczany laptop oraz komputer stacjonarny nie zalezy mi na jego funkcjach multimedialnych.
Ceny granicznej w sumie nie ma ale milo byloby za 46 cali dac nie wiecej niz 5 tys.
Warunki w mieszkaniu mam zmienne (rolety) a wiec jak potrzeba moge miec ciemno w pokoju jednak wolalbym jesli to mozliwe uniknac lustrzanej matrycy.
Bylem blisko kupna LG LW570s ale najpierw pojawily sie watpliwosci z input lagiem a pozniej doszly watpliwosci odnosnie realnej rozdzielczosci w 3D.Chociaz efekt 3D wyglada naprawde ladnie to jaksoc obrazu i katy przypominaja mi starsze serie Philipsa.Nie wiem czemu ten tv jest chwalony za katy ale moim zdaniem sa kiepskie.
Myslalem tez o Samsungu z seri 6 a dokladnie D6750 ale doczytalem ze ma "oszukane" Full hd 3D.
Katy tez takie sobie jak wiekszosc zreszta TV ktore ogladalem. Moj 2 letni sony Z5500 wydaje sie byc tu wzorem do nasladowania.
Najblizej mi obecnie do Sony ex720 ale chcialbym sie upewnic czy to dobry wybor.Sporo osob pisze ze ma bardzo slabe katy jednak tego nie stwierdzilem a wrecz wydaja mi sie lepsze niz chwalonym za nie LG. Jednak zanim dokonam zakupu chcialbym sie upewnic czy nie mozna kupic czegos lepszego i czy 3d sony jest naprawde full hd ?
Bo szczerze mowiac 3d Sony wydaje mi sie malo efektowne.
Jesli to mozliwe prosilbym o spis TV z niskim input lagiem i prawdziwym 3d full hd.
Jakie obecnie tv 3d maja najlepsze albo najmniej slabe katy ?
Witaj na HDTV Centrum Polska
![]() |
WITAJ GOŚCIU, ZAREJESTRUJ SIĘ ABY USUNĄĆ TĄ WIADOMOŚĆ! Witamy na największym w Polsce forum o tematyce hdtv: HDTVPOLSKA.COM Aby uczestniczyć aktywnie w działalności forum tzn. czytać i zakładać nowe tematy, pisać posty, mieć dostęp do wielu ciekawych działów niedostępnych dla gości należy się Zarejestrować co trwa krótką chwilę. Proces jest szybki i bardzo intuicyjny.
Od 2006 roku na forum zarejestrowało się przeszło 140.000 osób a miesięcznie czyta nas ponad 100 000 użytkowników. Jest zatem duża szansa, że dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie., Zarejestruj się teraz lub Zaloguj na forum. Na forum HDTVPOLSKA.COM znajdziesz tak ciekawe tematy jak:
|
Guest Message by DevFuse
TV Full hd 3D do PC i PS3
Rozpoczęte przez dune2, 14 gru 2011, 13:49
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 luty 2012 - 20:35
dune2, o 14 grudzień 2011 - 13:49, powiedział:
Szukam TV ktory bedzie "naprawde" Full hd 3D a do tego dobrze radzil sobie z wyswietlaniem obrazu z PC i PS3.
Bedzie on glownie sluzyl do grania dlatego zalezy mi na niskim input lag oraz dobrych katach.
Poza graniem bedzie sluzyl w sumie tylko do ogladania filmow 3D z blu-ray LG bd670 oraz sporadycznie kanalow 3D w UPC.
Jako ze pod TV bedzie podlaczany laptop oraz komputer stacjonarny nie zalezy mi na jego funkcjach multimedialnych.
Ceny granicznej w sumie nie ma ale milo byloby za 46 cali dac nie wiecej niz 5 tys.
Warunki w mieszkaniu mam zmienne (rolety) a wiec jak potrzeba moge miec ciemno w pokoju jednak wolalbym jesli to mozliwe uniknac lustrzanej matrycy.
Bylem blisko kupna LG LW570s ale najpierw pojawily sie watpliwosci z input lagiem a pozniej doszly watpliwosci odnosnie realnej rozdzielczosci w 3D.Chociaz efekt 3D wyglada naprawde ladnie to jaksoc obrazu i katy przypominaja mi starsze serie Philipsa.Nie wiem czemu ten tv jest chwalony za katy ale moim zdaniem sa kiepskie.
Myslalem tez o Samsungu z seri 6 a dokladnie D6750 ale doczytalem ze ma "oszukane" Full hd 3D.
Katy tez takie sobie jak wiekszosc zreszta TV ktore ogladalem. Moj 2 letni sony Z5500 wydaje sie byc tu wzorem do nasladowania.
Najblizej mi obecnie do Sony ex720 ale chcialbym sie upewnic czy to dobry wybor.Sporo osob pisze ze ma bardzo slabe katy jednak tego nie stwierdzilem a wrecz wydaja mi sie lepsze niz chwalonym za nie LG. Jednak zanim dokonam zakupu chcialbym sie upewnic czy nie mozna kupic czegos lepszego i czy 3d sony jest naprawde full hd ?
Jesli to mozliwe prosilbym o spis TV z niskim input lagiem i prawdziwym 3d full hd.
Wszystkie telewizory Full HD są Full HD 3D z aktywną technologią. Tylko ten Samsung D6. A kąty w każdy LCD będą słabsze. To LCD i w tej klasie co szukasz tak będzie. Tylko plazma ma bardzo dobre kąty. EX720 jest ok i powinieneś być zadowolony. Ale prawda jest taka, że Z5500 to był mega dobry telewizor i teraz możesz mieć słuszne wrażenie, że jest on taki dobry względem obecnych.
Moje rzeczy do sprzedania na Allegro: Fotel pod kierownicę G25
Sprzedam prawie nówka Projektor biały JVC X3 3D (100h lampa) - 9,999zł
Kuro + JVC X3 + Mocne Klipsch IV 7.1 = :D
Wbijać na Facebooka, tam zawsze najnowsze info ze strony: HDTVPolska na Facebooku

Sprzedam prawie nówka Projektor biały JVC X3 3D (100h lampa) - 9,999zł
Kuro + JVC X3 + Mocne Klipsch IV 7.1 = :D
Wbijać na Facebooka, tam zawsze najnowsze info ze strony: HDTVPolska na Facebooku

Dodaj odpowiedź
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników