Skocz do zawartości

HDTV Centrum Polska używa cookie. Przeczytaj Polityka Cookie aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tą wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuje użycie cookie
  •  

Zdjęcie

ustawienie satelity platformy n


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi na ten temat

#1 sfinx

sfinx

    VHS

  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
  • Dołączył: 23-wrzesień 06

Napisany 06 październik 2006 - 20:41

posiadam polsat cyfrowy i teraz pytanie czy ustawienia satelity polsatu pasowac beda do platformy "n "mam 2 wyjscia z konwertera takze mogłbym w jednym pokoju ogladac polsat a w drugim n

Edytowany przez sfinx, 06 październik 2006 - 22:28.


#2 robert5

robert5

    VCD

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 128 postów
  • Dołączył: 29-wrzesień 06

Napisany 07 październik 2006 - 07:45

Tak Polsat też jest na dawany z hotbirda tak jak platforma "N"więc antenę masz ustawiona tak jak trzeba

#3 autorus

autorus

    FAN HDTVPolska.com

  • Moderator
  • 2796 postów
  • Dołączył: 23-czerwiec 06

Napisany 07 październik 2006 - 08:22

A jak ktoś ma stara wizję? Tzn antenę ustawioną zgodnie ze starą wizją? Rodzice tak mają i nie pamiętam na jakiego satelitę była ustawiona wizja tv.


Tak Polsat też jest na dawany z hotbirda tak jak platforma "N"więc antenę masz ustawiona tak jak trzeba


Autorus
( BLU RAY ponad 100 )
(xbox360 ponad 30)
Autorus
GG: 2942319
Dodany obrazek

Dziennik budowy domu kopuły http://forum.murator...opuła-Autorusa

#4 robert5

robert5

    VCD

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 128 postów
  • Dołączył: 29-wrzesień 06

Napisany 07 październik 2006 - 08:44

Przyznam szczerze nie pamiętam ale zdaje się "wizja tv" była na astrze,jeśli z tego położenia odbierasz "tv trwam" :angry: to znaczy że jest to astra tu masz pomoc tutaj
pozdrawiam

#5 autorus

autorus

    FAN HDTVPolska.com

  • Moderator
  • 2796 postów
  • Dołączył: 23-czerwiec 06

Napisany 07 październik 2006 - 08:54

Z tego położenia nikt nic nie odbiera :angry: . Też mi się kojarzy że to była astra ale pewności nie mam.


Przyznam szczerze nie pamiętam ale zdaje się "wizja tv" była na astrze,jeśli z tego położenia odbierasz "tv trwam" :D to znaczy że jest to astra tu masz pomoc tutaj
pozdrawiam


( BLU RAY ponad 100 )
(xbox360 ponad 30)
Autorus
GG: 2942319
Dodany obrazek

Dziennik budowy domu kopuły http://forum.murator...opuła-Autorusa

#6 Gmeru

Gmeru

    HD

  • Admin
  • 14293 postów
  • Dołączył: 17-styczeń 06

Napisany 07 październik 2006 - 16:14

posiadam polsat cyfrowy i teraz pytanie czy ustawienia satelity polsatu pasowac beda do platformy "n "mam 2 wyjscia z konwertera takze mogłbym w jednym pokoju ogladac polsat a w drugim n


Satelita Hot Bird 13o E czyli ten sam satelita co od Polsatu i C+. Z tym, że nie ma 100% gwarancji, że wszysto będzie okej odbierać na antenach innych niż od n. Ale na nbox HDTV wystarczy raczej napewno. Problem może pojawić się w przypadku Recodera. Tam wymagana jest większa antena więc jak mamy stare małe anteny to potrzeba będzie 80cm zeby nie było jakiś niespodzianek i żeby usługi takie jak VOD działały maksymalnie wydajnie.

SPRZEDAM:

Multiswitch Triax TMS 9/16 P 9WE/16WY oraz Multiswitch Triax TMS 5/16 P 5WE/16WY

 

Kino Full HD: OLED LG EA980V + Kuro 5090H + Biały JVC X30 (wszystko po kalibracji 2D & 3D by Maciej Koper) + Mocne Klipsch IV 7.1 = :D
4K: Samsung 40HU6900 jako monitor PC 4K/60Hz
Stereo: 6C33C tube amp by Andrzej Analogowy (lampa) + Dynaudio Focus 160 = :D :D
Wbijać na Facebooka, tam zawsze najnowsze info ze strony: HDTVPolska na Facebooku / Domowej pokoje kinowe na Facebooku
Zaprezentuj swój pokój kina domowego!
fs_overall.png


#7 mystic

mystic

    FAN HDTVPolska.com

  • VIP
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 318 postów
  • Dołączył: 19-marzec 06

Napisany 09 październik 2006 - 11:26

Polsat, Cyfra+ Hotbird 13E pol. 10892H

WizjaTV była na Astra 19,2E pol. 12305H jak dobrze pamiętam.
46XL2E, 436XDE, BD-P1400, VaioAR21s Blu-ray, n-rec HD, C+ HD, x360




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Google+