Skocz do zawartości

HDTV Centrum Polska używa cookie. Przeczytaj Polityka Cookie aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tą wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuje użycie cookie
  •  

Witaj!


Zaloguj się  Zaloguj się z Facebook Zaloguj się z Twitter

Rejestracja
ZAREJESTRUJ SIĘ ABY USUNĄĆ TĘ WIADOMOŚĆ!
 
Witamy na największym w Polsce PROFESJONALNYM forum o tematyce HDTV: HDTVPolska.com. Aby uczestniczyć aktywnie w działalności forum tzn. czytać i zakładać nowe tematy, pisać posty, mieć dostęp do wielu ciekawych działów niedostępnych dla gości należy się Zarejestrować co trwa krótką chwilę. Proces jest szybki i bardzo intuicyjny.


Od 2006 roku na forum zarejestrowało się ponad 148.000 osób a miesięcznie czyta nas ponad 100 000 unikalnych użytkowników.

Jest zatem duża szansa, że dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie., Zarejestruj się teraz lub Zaloguj na forum.

Po zarejestrowaniu się na forum zapraszamy do zbadania Panelu nawigacja z lewej strony.

Ważne:

Jako jedyni w Polsce używamy do testów najwyższej światowej klasy sprzętu kalibracyjnego dzięki czemu nasi Czytelnicy mogą być pewni rzetelnych i wiarygodnych testów. Więcej można przeczytać tutaj: Jak testujemy wyświetlacze na HDTVPolska.com? Czemu testy są najbardziej profesjonalne w Polsce?
 
 
 
Guest Message by DevFuse

Zdjęcie

ustawienie satelity platformy n


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi na ten temat

#1 sfinx

sfinx

    VHS

  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
  • Dołączył: 23-wrzesień 06

Napisany 06 październik 2006 - 20:41

posiadam polsat cyfrowy i teraz pytanie czy ustawienia satelity polsatu pasowac beda do platformy "n "mam 2 wyjscia z konwertera takze mogłbym w jednym pokoju ogladac polsat a w drugim n

Edytowany przez sfinx, 06 październik 2006 - 22:28.


#2 robert5

robert5

    VCD

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 128 postów
  • Dołączył: 29-wrzesień 06

Napisany 07 październik 2006 - 07:45

Tak Polsat też jest na dawany z hotbirda tak jak platforma "N"więc antenę masz ustawiona tak jak trzeba

#3 autorus

autorus

    FAN HDTVPolska.com

  • Moderator
  • 2792 postów
  • Dołączył: 23-czerwiec 06

Napisany 07 październik 2006 - 08:22

A jak ktoś ma stara wizję? Tzn antenę ustawioną zgodnie ze starą wizją? Rodzice tak mają i nie pamiętam na jakiego satelitę była ustawiona wizja tv.


Tak Polsat też jest na dawany z hotbirda tak jak platforma "N"więc antenę masz ustawiona tak jak trzeba


Autorus
( BLU RAY ponad 100 )
(xbox360 ponad 30)
Autorus
GG: 2942319
Dodany obrazek

Dziennik budowy domu kopuły http://forum.murator...opuła-Autorusa

#4 robert5

robert5

    VCD

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 128 postów
  • Dołączył: 29-wrzesień 06

Napisany 07 październik 2006 - 08:44

Przyznam szczerze nie pamiętam ale zdaje się "wizja tv" była na astrze,jeśli z tego położenia odbierasz "tv trwam" :angry: to znaczy że jest to astra tu masz pomoc tutaj
pozdrawiam

#5 autorus

autorus

    FAN HDTVPolska.com

  • Moderator
  • 2792 postów
  • Dołączył: 23-czerwiec 06

Napisany 07 październik 2006 - 08:54

Z tego położenia nikt nic nie odbiera :angry: . Też mi się kojarzy że to była astra ale pewności nie mam.


Przyznam szczerze nie pamiętam ale zdaje się "wizja tv" była na astrze,jeśli z tego położenia odbierasz "tv trwam" :D to znaczy że jest to astra tu masz pomoc tutaj
pozdrawiam


( BLU RAY ponad 100 )
(xbox360 ponad 30)
Autorus
GG: 2942319
Dodany obrazek

Dziennik budowy domu kopuły http://forum.murator...opuła-Autorusa

#6 Gmeru

Gmeru

    HD

  • Admin
  • 14115 postów
  • Dołączył: 17-styczeń 06

Napisany 07 październik 2006 - 16:14

posiadam polsat cyfrowy i teraz pytanie czy ustawienia satelity polsatu pasowac beda do platformy "n "mam 2 wyjscia z konwertera takze mogłbym w jednym pokoju ogladac polsat a w drugim n


Satelita Hot Bird 13o E czyli ten sam satelita co od Polsatu i C+. Z tym, że nie ma 100% gwarancji, że wszysto będzie okej odbierać na antenach innych niż od n. Ale na nbox HDTV wystarczy raczej napewno. Problem może pojawić się w przypadku Recodera. Tam wymagana jest większa antena więc jak mamy stare małe anteny to potrzeba będzie 80cm zeby nie było jakiś niespodzianek i żeby usługi takie jak VOD działały maksymalnie wydajnie.

SPRZEDAM:

Multiswitch Triax TMS 9/16 P 9WE/16WY oraz Multiswitch Triax TMS 5/16 P 5WE/16WY

 

Kino Full HD: OLED LG EA980V + Kuro 5090H + Biały JVC X30 (wszystko po kalibracji 2D & 3D by Maciej Koper) + Mocne Klipsch IV 7.1 = :D
4K: Samsung 40HU6900 jako monitor PC 4K/60Hz
Stereo: 6C33C tube amp by Andrzej Analogowy (lampa) + Dynaudio Focus 160 = :D :D
Wbijać na Facebooka, tam zawsze najnowsze info ze strony: HDTVPolska na Facebooku / Domowej pokoje kinowe na Facebooku
Zaprezentuj swój pokój kina domowego!
fs_overall.png


#7 mystic

mystic

    FAN HDTVPolska.com

  • VIP
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 318 postów
  • Dołączył: 19-marzec 06

Napisany 09 październik 2006 - 11:26

Polsat, Cyfra+ Hotbird 13E pol. 10892H

WizjaTV była na Astra 19,2E pol. 12305H jak dobrze pamiętam.
46XL2E, 436XDE, BD-P1400, VaioAR21s Blu-ray, n-rec HD, C+ HD, x360




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Google+