Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Monolith popiera HD VMD
HDTV Centrum Polska > Sekcja Blu-ray & HD DVD & HD VMD > Software & Filmy HD VMD
sebik
A tu ciekawostka ogłoszona wczoraj. Polski Monolith, który właśnie wydał Apocalypto na HD DVD, będzie wspierał nowy format HD VMD.

http://money.cnn.com/news/newsfeeds/articl...730082007-1.htm
Gatar
Witam.
No, no .... już amerykańscy wydawcy sie boją. laugh.gif
paw
szkoda wielka ,mam nadzieje ze z hd-dvd się niewycofają bo narazie HD VMD zanosi sie na video-cd nośników hd tylko że video-cd było obsługiwane przez dvd a to nie jest i ma srednią jakośc a zwłaszcza brak jakiego kolwiek materiału.
A miał byc ryś,seksmisja,miś na hd-dvd.
Gmeru
CYTAT(paw @ 31.08.2007, 16:36 ) *
szkoda wielka ,mam nadzieje ze z hd-dvd się niewycofają bo narazie HD VMD zanosi sie na video-cd nośników hd tylko że video-cd było obsługiwane przez dvd a to nie jest i ma srednią jakośc a zwłaszcza brak jakiego kolwiek materiału.
A miał byc ryś,seksmisja,miś na hd-dvd.

Wiesz PAW jakość to może mieć super (jeden film widziałem jakości najwyżej HD jak dema tzn. serial). Więc chyba nie szkoda;p szkoda to będzie jak coś im nie wyjdzie ; ) bo oni super to nie są...
sebik
A to oni na IFA:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.