Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: VP-HMX 10A - pierwsza kompaktowa kamera od Samsunga
HDTV Centrum Polska > Odtwarzacze sieciowe i stacjonarne HDTV i SDTV + Kamery HD > Kamery HD
Gmeru
NewsSamsung pokazał jedną z najmniejszych kamer HD na świecie. Jest to pierwszy model kamery HD z tej firmy. Kamera o symbolu VP-HMX10A potrafi nagrywać super ostre filmy w rozdzielczości HD: 1280 x 720. Do kompresji obrazu służy efektywny kodek MPEG 4 (H.264). Do tego 10-krotny zoom optyczny. Na pokładzie 4GB pamięci flash na zdjęcia oraz czytnik kart SD. Poniżej zdjęcia jak to cudo wygląda.

wskalski
mam to cudo, tzn wersję "10C" i mały problem - pliki wyjściowe w formacie MP4/h.264 z 12Mb/s - czy może ktoś ma dobry program do konwersji tego formatu na coś popularniejszego?.... z kamery podłączonej do TV LCD obraz świetny!!! ale w komputerze tragedia, mam programy do konwersji AnyVideoConverter, TotalVideoConverter, RERVideoConverter - po konwersji spadek jakości straszny!!! no nikomu nie pokażę tych filmów po konwersji bo mnie wyśmieją...;-) ....jaki dobry program do konwersji MP4/h.264.....? ....pomocy!
petrosbike
Tu masz troche opisu konwersji Sanyo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.