Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Beyonce - I Am... Yours
HDTV Centrum Polska > Sekcja Blu-ray & HD DVD & HD VMD > Koncerty Blu-ray
fantoma
Jestem w trakcie - jest bosko biggrin.gif
Obraz 1080p24 dzwięk Dolby True HD 5.1, DD 5.1 lub LPCM
maxiuca
A ja właśnie dzisiaj zamówiłem to trochę na ślepo na amazon.co.uk razem z Metallicą z Francji i Bon Jovi.
Cieszę się, że to dobry traf smile.gif
fantoma
CYTAT(maxiuca @ 15.12.2009, 20:28 ) *
A ja właśnie dzisiaj zamówiłem to trochę na ślepo na amazon.co.uk razem z Metallicą z Francji i Bon Jovi.

metallica dalej opóźniona chyba - kupiłem w preorderze i dalej cisza. Co do B to ten koncert jest bardzo kameralny iteż kupiony w ciemno cool.gif
maxiuca
Dzisiaj było napisane, że wysyłka koncertu Metallica będzie 21 grudnia.
fantoma
CYTAT(maxiuca @ 15.12.2009, 20:38 ) *
Dzisiaj było napisane, że wysyłka koncertu Metallica będzie 21 grudnia.

tak widziałem, kicha im z tym BD wyszła - juz miech opóźnienia
mjasinsk
hahaha ja tez juz mam ale jest to czesc prezentu wiec nie moge rozpakowac tongue.gif
fantoma
CYTAT(maxiuca @ 15.12.2009, 20:28 ) *

i jak dotarł? podoba się ?
maxiuca
Doopa nie dotarł. Poszło Royal Mailem, czyli u nas będzie dostarczać PP, czyli dostanę najwcześniej przed nowym rokiem a realistycznie to po 4 stycznia sad.gif
Rejter
Jestem ciekaw Waszych odczuć. Bo moje są mieszane co do jakości ścieżki truHD. Po pierwszym utworze myślałem że źle ustawiłem setup audio. Jednego jestem pewien nie jest to dźwięk na miarę ,,Quincy Jones celebra 75", ,,PINK - Funhouse Tour: Live In Australia" czy ,,John Mayer: Where The Light Is". Jak dla mnie obraz ok , dźwięk poniżej oczekiwań mad.gif .

Nie jest tak źle jak napisałem wyżej. Po kilka krotnym przesłuchaniu cofam co wyżej napisałem.
landr
Witam, własnie skończyłem oglądać, jak dla mnie obraz jest niezły 8 w skali do 10, jeśli chodzi o dżwięk to oceniłbym na 7,5 w skali również do 10 . Jak ktoś lubi taki rodzaj muzyki to polecam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.