madej23
23.10.2009, 22:18
Czy występuje wersja z PL napisami?Właśnie obejrzałem kolejny raz Troje (w TVN)i pomyślałem sobie że warto by ją mieć na BD.Orientuje się ktoś odnośnie PL wersji?
marcus64
23.10.2009, 22:33
CYTAT(madej23 @ 23.10.2009, 22:18 )

Czy występuje wersja z PL napisami?Właśnie obejrzałem kolejny raz Troje (w TVN)i pomyślałem sobie że warto by ją mieć na BD.Orientuje się ktoś odnośnie PL wersji?
Na razie nie ma taakiej wersji. Miałem niemiecką ale pomimo opisu, że jest PL - nie było.
Hiperboll
23.10.2009, 22:34
Z tego co mi wiadomo to nie ma Troi z PL.
madej23
24.10.2009, 00:22
To zostaje nam czekać na "nasze" wydanie.
Hiperboll
24.10.2009, 10:01
A będzie takowe?
Pozdro
witam
będzie prawdopodobie w grudniu
madej23
24.10.2009, 19:09
Gdzie wyczytałeś że będzie w grudniu?Na stronie Warner nic nie znalazłem,
Na allegro pojawila sie wersja Premium Collection z polskimi napisami. Doszedlem do tego ze jest to jakas nowa niemiecka edycja, ktora dopiero co wyszla. Wyglada fajnie, przynajmniej okladka, chociaz cena nie zacheca. W niemieckich sklepach kosztuje kolo 20€. Jakby ktos mial to wydanie, to prosilbym o potwierdzenie tych napisow pl i czym wlasciwie sie ta wersja rozni od poprzedniej
Rozumiem, że chodzi o to wydanie:
http://allegro.pl/item1060189896_troja_tro...yserska_pl.htmlhttp://www.amazon.de/Troja-Premium-Collect.../ref=pd_sim_d_4Okładka faktycznie bardzo fajna, ale najważniejsze, że to wersja "Director's Cut"; jeżeli będzie w PL to biorę z miejsca, bo film bardzo dobry moim zdaniem, a i jakościowo też jest rewelacyjnie
Jakoś średnio wierzę w te polskie napisy - w poprzednim wydaniu też wszyscy pisali, że są polskie suby a potem okazało się, że to portugalskie...
Wszystkie pozostałe płyty z tej serii mają zamiast języka polskiego portugalski. Myślę, że iten tytuł będzie pozbawiony j. polskiego. To zwykła pomyłka.
Aby potwierdzić obecność pl napisów poprosiłem sprzedającego o zdjęcie okładki - odpowiedział, że za ich obecność "bierze pełną odpowiedzialność"...
Jestem zainteresowany tym wydaniem, ale dopóki nie będzie bardziej wiarygodnego źródła niż opis na amazonie wolę wstrzymać się z zakupem.
janosikowy
02.06.2010, 13:08
http://allegro.pl/item1060189896_troja_tro...yserska_pl.html chyba nie ma polskich napisów bo aukcja została nagle zakończona a dobrze płyty się sprzedawały, szkoda. Taka sama sytuacja była z W.P.
Pewnie tak sie okazalo. Ja tez napisalem do sprzedajacego czy jest absolutnie pewien i odpisal ze na opakowaniu tak jest napisane, a jutro sprawdzi czy na filmie tez tak jest ( a pisal to przedwczoraj ), wiec pewnie sprawdzil i sie okazalo ze nie ma :/ Dobrze ze sie wstrzymalem bo juz prawie kupilem
janosikowy
03.06.2010, 11:30
i cena natychmiast o 20zl nizsza :]
CYTAT(droo @ 04.06.2010, 16:16 )

i cena natychmiast o 20zl nizsza :]
tylko, że teraz już nikt tego nie bierze...
CYTAT(pwt @ 26.08.2010, 20:38 )

W Tajlandii od września wersja PL (ale przesyłka kosztuje 95 zł). Może w innych krajach rónież będzie dostępna?
kristof65
26.08.2010, 20:16
Troja w Polsce będzie ale nie wersja reżyserska
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.