Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sony KDL-40W5500 czy Samsung 40" LCD LE40B650
HDTV Centrum Polska > Wyświetlacze HDTV > LCD
baryła
Jakie masz warunki - wielkość pokoju - ok 16m.kw.
preferowana wielkość ekranu - 42
jaki sygnał - SD i HD
jaka odległość od ekranu - ok. 3 m
jakie urządzenia do podłączenia - Xbox360, DVD, dekoder ferguson
jaka klasa cenowa - ok 3000-3500zł
więcej oglądasz w dzień czy w nocy - bez wyraznej przewagi
jakie masz nasłonecznienie pokoju - mocne od 12.00 do wieczora słońce
ile osób zasiada przed telewizorem - przewaznie 3
Jaki masz ulubiony program - nie ogladam kanałów sportowych a tak pozatym to wszystkie inne.
jaki masz telewizor - Samsung 32"WS32Z308P
Ma stać czy wisieć - wisiec
Czego oczekujesz od telewizora - żeby slużył całej rodzinie przez dłuższy okres czasu, dobra gra na Xbox360.
Full Hd czy HD ready - FullHD
hr.susel
W5500
Rayearth
W5500
+1
MarcoGrando
CYTAT(hr.susel @ 22.07.2009, 22:47 ) *
W5500

Coś mi się wydaje, że nie będę oryginalny chociaż według tego co piszesz w opisie naciągnie stronę finansową chyba, że znalazłeś jakąś promocje do 3500zł to miło jakbyś się pochwalił smile.gif Jak chcesz więcej informacji to masz przyklejony test obu telewizorów, nie ma sensu tego wszystkiego przepisywać tutaj.
Virtus
CYTAT(MarcoGrando @ 24.07.2009, 13:35 ) *
Jak chcesz więcej informacji to masz przyklejony test obu telewizorów, nie ma sensu tego wszystkiego przepisywać tutaj.

A gdzie jest ten test Samsunga LE40B650 ? Jakoś go znaleźć nie mogę.

Pozdrówy
MarcoGrando
Pisałem o w5500, ale w tym temacie http://hdtvpolska.com/index.php?showtopic=16703 masz również sporo o interesującym Ciebie modelu, tylko trzeba się przebić przez kilka stron pogaduszek, ale dla chcącego nie ma nić trudnego. Także miłej lektury.
A hr.susel nie pochwalił się ofertą jaką wyszperał wink.gif, chyba, że była poprawka na dołożenie 300zł.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.