Witaj gościu, zarejestruj się aby usunąć tą wiadomość | Quick Register |
![]() |
kontakt: biuro(at)hdtvpolska.com |
Witaj gościu, zarejestruj się aby usunąć tą wiadomość | Quick Register |
![]() |
Witamy na największym w Polsce forum o tematyce hdtv: HDTVPOLSKA.COM Aby uczestniczyć aktywnie w działalności forum tzn. czytać i zakładać nowe tematy, pisać posty, mieć dostęp do wielu ciekawych działów niedostępnych dla gości należy się Zarejestrować co trwa krótką chwilę i jest darmowe. Proces jest szybki i bardzo intuicyjny. Ponad 100.000!!! zarejestrowanych osób (w tym najlepsi spece w Polsce od technologii HD) pomoże Ci w problemie związanym z tematyką HDTV. Na forum HDTVPOLSKA.COM nie musisz płacić za dostęp do najnowszych testów a znajdziesz tu tak ciekawe tematy jak:
|
Forgot Password |
Jeśli chcesz uzyskać pomoc techniczną w konkretnym temacie, to postępuj następująco:
Na początek skorzystaj z opcji szukaj. Link do tej opcji dostępny jest na samej górze forum, po prawej stronie.
Lub po prostu kliknij w link poniżej:
http://hdtvpolska.com/index.php?act=Search
Jeśli w wyniku wyszukiwania znajdziesz kilka wątków lub wątki te są bardzo rozbudowane, możesz użyć narzędzia przeszukiwania konkretnego tematu.
Link dostępny jest na dole po lewej stronie, po tym jak dany wątek otworzymy. Jest to przycisk Przeszukuj Tematy
Jeśli w wyniku poszukiwań nie znajdzie satysfakcjonującej Cię odpowiedzi lub uważasz, że jest ona niepełna. Możesz zadać pytanie na forum.
Pamiętaj:
Im bardziej konkretne i szczegółowe pytanie zadasz, tym większa szansa na konkretną odpowiedź. Tyczy się to w szczególności nazwy tematu.
W skrajnym przypadku możesz odpowiedzi nie otrzymać w ogóle, jeśli pytanie będzie zawierać tylko jedno zdanie w stylu:"co jest lepsze, A czy B"
![]() ![]() |
16.03.2010, 17:35
|
|
|
VHS ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: 16.03.2010 Nr użytkownika: 107,688 |
Witam mam pytanko a jestem zupelnym laikiem w tym temacie .
Kupilem sobie ostatnio tv lcd Philips a do niego reciver sat hdtv modul podlaczylem go do tv i wszystko byloby ok gdyby nie to ze nie wyszukal mi tych programow ktore mialem na starym dekoderze. Wyszukal mi programy ktorych nie mialem wczesniej ale juz moich ulubionych programow nie, dodam jeszcze ze do recivera mam podlaczona antene sat. Jak to zrobic zeby mi wyszukal te pr. ktore mialem wczesniej??? Pozdrawiam i dziekuje z gory za wszelkie wskazowki. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 09.09.2010, 14:52 |