Witaj gościu, zarejestruj się aby usunąć tą wiadomość | Quick Register |
![]() |
Witaj gościu, zarejestruj się aby usunąć tą wiadomość | Quick Register |
![]() |
Witamy na największym w Polsce forum o tematyce hdtv: HDTVPOLSKA.COM Aby uczestniczyć aktywnie w działalności forum tzn. czytać i zakładać nowe tematy, pisać posty, mieć dostęp do wielu ciekawych działów niedostępnych dla gości należy się Zarejestrować co trwa krótką chwilę i jest darmowe. Proces jest szybki i bardzo intuicyjny. Ponad 100.000!!! zarejestrowanych osób (w tym najlepsi spece w Polsce od technologii HD) pomoże Ci w problemie związanym z tematyką HDTV. Na forum HDTVPOLSKA.COM nie musisz płacić za dostęp do najnowszych testów a znajdziesz tu tak ciekawe tematy jak:
|
Forgot Password |
![]() ![]() |
01.01.2008, 23:19
|
|
|
VHS ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: 01.01.2008 Nr użytkownika: 42,866 |
Witam wszystkich forumowiczów,
czy możecie mi wyjaśnić (nie znalazłem jednoznacznej informacji jak do tej pory) czy istnieje nagrywarka stacjonarna (czyli pudełko, które można postawić na szafce z TV w stylu odtwarzacza DVD) z gniazdem Ethernet (lub też dodatkowo WiFi), która pozwala na nagrywanie programów lub filmów na dysku sieciowym (odrębnym serwerze plików, który jest dostępny gdzieś w wewnetrznej sieci, do której podłączona jest też ta nagrywarka -> nie chodzi mi tylko o odtwarzanie ale też o nagrywanie tego materiału przez sieć na dysk w innym urządzeniu). Wiem, że są urządzenia z wewnętrznymi dyskami i portami USB lub FireWire, do których można podłączyć zewnętrzny dysk twardy ale nie o to do końca mi chodzi. Czy ktoś ma takie rozwiązanie? Możecie coś polecić? |
|
|
|
04.01.2008, 13:22
|
|
|
VHS ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: 01.12.2007 Nr użytkownika: 38,274 |
Witam wszystkich forumowiczów, czy możecie mi wyjaśnić (nie znalazłem jednoznacznej informacji jak do tej pory) czy istnieje nagrywarka stacjonarna (czyli pudełko, które można postawić na szafce z TV w stylu odtwarzacza DVD) z gniazdem Ethernet (lub też dodatkowo WiFi), która pozwala na nagrywanie programów lub filmów na dysku sieciowym (odrębnym serwerze plików, który jest dostępny gdzieś w wewnetrznej sieci, do której podłączona jest też ta nagrywarka -> nie chodzi mi tylko o odtwarzanie ale też o nagrywanie tego materiału przez sieć na dysk w innym urządzeniu). Wiem, że są urządzenia z wewnętrznymi dyskami i portami USB lub FireWire, do których można podłączyć zewnętrzny dysk twardy ale nie o to do końca mi chodzi. Czy ktoś ma takie rozwiązanie? Możecie coś polecić? Podobnie jak kolega też poszukuję takie urządzenia . |
|
|
|
04.01.2008, 13:29
|
|
![]() Janosik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 3,976 Dołączył: 22.11.2006 Skąd: Warszawa / Łódź Nr użytkownika: 15,540 |
Proszę nie zakładać dwóch tematów z taką samą treścią posta otwierającego:
http://hdtvpolska.com/index.php?showtopic=8556 -------------------- "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.03.2010, 11:09 |